Tarieven

Afspraak bij je thuis

Een persoonlijk consult aan huis stem ik af op jouw mogelijkheden en behoeften.
De kosten hiervoor bedragen € 75 per huisbezoek.

Reiskostenvergoeding

Voor een huisbezoek geldt een kilometervergoeding van 25 eurocent. Mocht je binnen een straal van 20 kilometer (enkele reis) binnen Wervershoof wonen dan geldt de kilometervergoeding niet.

Telefonisch consult

Een telefonisch consult kan een welkome aanvulling op een huisbezoek zijn. Prettig als je een korte vraag hebt of niet in de buurt woont.
De kosten hiervoor bedragen € 20 per telefonisch consult.

De meeste trajecten nemen een huisbezoek en drie telefonische afspraken in beslag. Uiteraard is ieder kind verschillend waardoor ook de benodigde tijd kan verschillen. Dit bespreken we samen uitgebreid.

Afzeggen afspraak

Kun je onverhoopt een afspraak niet nakomen? Zeg de afspraak minimaal 24 uur van tevoren af zodat ik mijn planning tijdig kan aanpassen. Cancel je later dan breng ik het geplande consult in rekening.

Vergoeding

Afhankelijk van je persoonlijke situatie, is een vergoeding mogelijk. Wanneer je niet in staat bent de kosten geheel of gedeeltelijk te dragen, dien dan een aanvraag in bij jouw gemeente. Daar wordt beoordeeld of een eventuele vergoeding in de vorm van een indicatie toegekend mag worden. Graag informeer ik je vrijblijvend over de mogelijkheden.