Deel jouw ervaring met Lintenz

Kun jij weer van je kind genieten door Lintenz?  Ik verneem graag hoe je mijn begeleiding hebt ervaren. Ook kritische noten zijn welkom. Met jouw bevindingen kan ik mij verder ontwikkelen en nog beter ondersteunen. Deel ook tips voor andere ouders. Met jouw ervaring help je anderen. Bedankt! Mail je reactie naar info@lintenz.com.

Referenties

Het is zo fijn als iemand er voor je is en er helemaal voor gaat en zegt dat het gaat lukken. Tot nu toe werpt het nog steeds zijn vruchten af Sofie slaapt heerlijk in haar bedje en wordt niet wakker in de nacht.
Ik merk wel dat ik nu in haar moet geloven dat het ook zo blijft. Ik lig nog wel eens wakker , maar zet met gedachten dan om.
Ik zou jou aan ieder ander aanbevelen…je luisterend oor heeft erg goed gedaan.
Nogmaals bedankt !!!

Linda is heel kundig en professioneel en het contact met haar voelde gelijk heel vertrouwd. Door haar duidelijke tips is het ons binnen korte tijd gelukt om rust en regelmaat te krijgen. We hebben nu een vrolijke baby waar we weer van kunnen genieten. Hadden we de hulp van Linda maar eerder ingeschakeld!

Na ruim 2 jaar slechte nachten met onze dochter zijn wij bij Linda terechtgekomen. Zij gaf ons de tools om de slaapproblemen aan te pakken en binnen slechts twee nachten sliep onze dochter goed, zonder dat we haar eerst langdurig hoefden te laten huilen. Dankzij de methode die Linda hanteert heeft ze nu het vertrouwen dat ze zelf weer verder kan slapen als ze wakker wordt. Wij worden allemaal weer heerlijk uitgerust wakker, bedankt Linda!

Linda heeft ons vooral het vertrouwen weer gegeven.  Wij zaten op de goede weg en heeft mij duidelijk gemaakt dat niet ieder kind perfect in het plaatje past van een gemiddelde slaper. Dat vond ik fijn. Ook gaf zij mij het vertrouwen dat ik wel een goede moeder ben. Heel fijn. Ik zou Linda zeker aanraden. Fijn mens.

Via een vriendin van mij zijn we bij Linda terecht gekomen. Ze heeft ons enorm geholpen met de slaapproblemen bij Nina. We zijn zo blij ( en uitgerust) met het resultaat. Nina is daardoor ook een extra zonnetje in huis geworden. Wij hebben er erg veel aan gehad. Bedankt!

Toen onze Finn net geboren was, sliep hij als een roos. Na een maand begon dit minder te worden. Continue huilen, onrustig, niet willen slapen. Ten einde raad zijn we via via bij Linda terecht gekomen. “Alles wat Finn nu huilt, gaat hij slapen” is wat Linda me zei. Ze is een uurtje bij ons geweest en het probleem was opgelost. Ongelooflijk. Wij hadden weer tijd voor elkaar en Finn was super blij. Door het vertrouwen wat Linda mij heeft gegeven, neem ik zo nu en dan nog steeds contact met haar op. Hoe ik dingen het beste aan kan pakken en ze denkt altijd met je mee. Linda, je bent een topper en we zijn jou ontzettend dankbaar voor alle hulp die je ons hebt gegeven en nog steeds geeft! Lieve groetjes, Tom, Maaike en een hele dikke knuffel van Finn!

Na de ziekenhuisopname van onze zoon heeft Linda ons thuis begeleid. Hierdoor hebben wij vertrouwen gekregen hoe wij met de ongemakken van ons zoontje om kunnen gaan. Dit heeft ons alledrie heel veel ontspanning gegeven. Bedankt Linda!

We zijn erg blij met de hulp van Linda! In een mum van tijd heeft ze ons geleerd om ons zoontje van 10 weken oud te leren in- en doorslapen. We hebben er heel veel rust en een blij & uitgerust mannetje voor terug gekregen 🙂

Linda heeft ons super geholpen met de onrust en slaapproblemen van ons dochtertje. We kunnen echt weer (L)intens van onze lieverd genieten! Geen woord teveel.

Ongeveer een jaar heeft onze zoon Scott problemen gehad met het slapen. Niet in slaap kunnen komen, steeds uit bed, erg verdrietig en graag bij papa en mama willen zijn. Door het tekort aan slaap was hij overdag ook erg prikkelbaar. Linda heeft ons enorm geholpen. Binnen een week sliep Scott binnen 5 minuten, slaapt ’s nachts goed door en daardoor is hij overdag weer een vreselijk blij ventje. Echt weer intens genieten. Toen Linda bij ons kwam, zei ze: Marieke, dit gaat echt goed komen! Dat dit zo snel goed ging komen heb ik nooit durven “dromen” Lieve Linda, enorm bedankt voor je hulp! Lieve groetjes Niels, Marieke, Finn, Scott en Dionne

Linda heeft ons super geholpen met onze kleine meid. Noor was heel erg onrustig en wilde niet zelf slapen. Dankzij t huisbezoek, strakke schema en goede tips valt ze nu lekker zelf in slaap en is de onrust zo goed als weg. Linda is goed bereikbaar waardoor je meteen actie kan ondernemen als t even wat minder gaat. Heel erg bedankt, Ko, Roos en Noor Boos

Lintenz heeft ons enorm geholpen onze 11 maanden oude zoon weer aan het slapen te krijgen. Van een jongentje die overdag maar niet wil slapen en ’s nachts veel te weinig uren maakt, hebben we nu een jongentje die ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds lekker gaat slapen. Wij hebben nu een veel gelukkigere zoon die voldoende energie heeft om het beste uit de dag te halen. Lintenz heeft ons op afstand via telefonische consulten begeleid. Deze waren duidelijk, geruststellend en gaven de structuur die wij nodig hadden om zijn slaapgewoonten aan te passen.
Heel erg bedankt hiervoor!
Remco en Audika