Over mij

Als kinderverpleegkundige zorgen vanuit het hart. Dat is wat ik doe. Onder de naam Lintenz bied ik specialistische kinderzorg, gewoon bij jou thuis.

Mijn naam is Linda Steltenpool – Molenaar en ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Wervershoof.
Ik ben kinderverpleegkundige en slaapcoach. Sinds 2013 ben ik vol trots zelfstandig ondernemer van mijn Lintenz. Heb jij een zorg laat mij jou ontzorgen! Met als einddoel dat je weer intens geniet van jouw baby, peuter of kleuter.

Mijn doel: dat jij weer (L)intens(z) kunt genieten van jouw baby, peuter of kleuter.

Over Lintenz

Als kinderverpleegkundige kom ik veel in aanraking met onrustige baby’s en hun ouders. In het ziekenhuis wordt uitstekende kinderzorg geboden, maar er is niets fijner dan ouders en kinderen thuis te begeleiden. Zorg aan huis, in de eigen, veilige en vertrouwde omgeving, kan een ziekenhuisopname voorkomen. Om ouders, baby’s en jonge kinderen thuis te kunnen helpen, startte ik mijn eigen onderneming: Lintenz.

Ik richt mij onder andere op onrustige (huil)baby`s en slaapproblemen bij peuters en kleuters.

Lintenz richt zich met name op onrustige baby`s en hun ouders. Het is vaak heel verdrietig en moeilijk wanneer je als ouder te maken heeft met een onrustige en/of huilbaby. Als kinderverpleegkundige bij je thuis, begeleid ik bij de zorg voor je baby, peuter of kleuter.

Op het eigen thuisfront zoeken we naar de oplossing, speciaal voor uw kindje. Ik werk intensief met jou of jullie samen, zodat jij en je kind weer intens van elkaar genieten!

Kinderverpleegkundige Lintenz staat je bij in deze moeilijke periode.

Ik kom bij je thuis zodat ik je baby in de thuissituatie kan observeren. Na observatie en intake maak ik een passend plan voor jou en je kindje.

Neem rustig de tijd om te bekijken wat ik voor jullie kan betekenen. Vragen? Aarzel niet en bel of mail mij vrijblijvend. Ik help jullie graag in deze moeilijke periode.

Liefdevolle groet,
Linda Steltenpool – Molenaar